مخمور جام عشق

مخمور جام عشقم ساقی بده شرابی ... پر کن قدح که بی می مجلس ندارد آبی

مخمور جام عشق

مخمور جام عشقم ساقی بده شرابی ... پر کن قدح که بی می مجلس ندارد آبی

کباب سرداشی همدان


آخر هفته گذشته به طور اتفاقی در اینترنت با یکی از غذاهای سنتی شهرمون «همدان» آشنا شدم. این غذا چیزی نیست جز کباب سرداشی. وقتی اسم غذا رو شنیدم زنگ زدم به مادربزرگم و بابام و مامانم. جالب بود که همه می دونستند و خورده بودند ولی من نه تنها این نوع کباب رو نخورده بودم بلکه حتی وصفی از این کباب رو هم تا به خال نشنیده بودم. ظاهرا قدیم تر ها که در خانه ها فر آشپزی نبوده، برای پختن مثلا کباب در فر، آن را در تنور (داش) نانوایی می پخته اند. روش ظاهرا اینطور بوده که کباب (گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و مختفات) را داخل دیگی می گذاشته اند و دیگ را می داده اند به نانوا تا یکی دو ساعتی در داخل تنور بگذارد تا بپزد. پولی هم به نانوا بابت استفاده از تنور می داده اند. اینکه هنوز در همدان کسی این کار را می کند یا نه نمی دانم اما با جستجویی در اینترنت دیدم که در دستور های غذایی پخت آن در فر خانه را توضیح داده اند. ما هم هوس کردیم و دیروز در خانه پختیم و لذتی بردیم. اگر مایل بودید از اینجا دستور پختش را بگیرید و بپزید. 

نظرات 2 + ارسال نظر
روشنک شنبه 2 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 11:59 ب.ظ

به به بهزاد جون عجب یادآوری جالبی من هم یادمه این غذا رو چند باری خوردم البته بچه بودم جزئیاتش یادم نیست اما مزه اش چرا خوب یادمه ،نوش جان

مسعود یکشنبه 3 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 06:51 ب.ظ

بهزاد جان دو تا کباب سر داش بخور و ناراحت دیشب نباش رونالدو را دیدی که چقدر بی جنبه و لاتی به تماشاچیان بی احترامی کرد انگار باخت 5-0 را فراموش کرده
لطفا تحلیلت از بازی دیشب را بنویس

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد