عید رمضان آمد، ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
حلول ماه فطر و فرا رسیدن عید با شکوه فطر بر همه عزیزان و دوستان مبارک.
ما امروز دست به کاری جدید زدیم و نون پختیم! امروز به همت آقا پویان نونی شبیه بربری پختیم. 4 لیوان آرد، 1 قاشق شکر، 1 قاشق نمک، یک قاشق مخمر و یک لیوان آب برای درست کردن خمیر لازمه و بعد ورز دادن خمیر و بعد هم پف کردن خمیر و نهایتا هم پختن نون. عکس اول از مرحله ورز دادن خمیر و عکس دوم هم در حال خوردن نون با پنیر فیلادلفیا.
تا بعد
ی.ه.م
سلام بهزاد جان . ممکنه عکس این گروه ارکستر رو در وبلاگت بیشتر بزاری؟
مرسی عزیزم
عیدت مبارک
ما که مثل هر سال عیدمون معلوم نیست
:)
zahre mar!!!! az hey tahala doostaye ham esme man peida kardi?!?!?
سلام رئیس ... آقا این نونی که پختین عین لازانیا شده ... بابا بهزاد من عاشق خمیر نونم ... یه جورایی خام خام البته دل درد هم داره
ایوووووووووووووووووللللل........بابا چه باحاااال بوده حرکت!
salam agh behzad az vaghti rafti be ghole khodet 2 ta kar bod ke nakrdi to iran yekish non pokhtan bod ke axesho gozashti on yeki ro ham bezari mamnon misham